Warsztaty przetwórstwa owoców i produkcji octu owocowego z cyklu „Mazowieckie Dobre Praktyki i Tradycje Kulinarne”
Z jakich owoców można zrobić ocet? Do czego służy? Który ocet owocowy jest najsmaczniejszy? Jakie...
Z jakich owoców można zrobić ocet? Do czego służy? Który ocet owocowy jest najsmaczniejszy? Jakie...
W słoneczną niedzielę 22 września br. rozpoczęliśmy zadanie publiczne finansowane z budżetu Samorządu Województwa Mazowieckiego. 25-osobowa grupa...
W dniu 20 września br. w Woli Mystkowskiej, Prezes Zarządu Adriana Rukat wraz z Wiceprezes Anetą Majewską podpisały umowę z Samorządem Województwa...
Z jakich owoców można zrobić ocet? Do czego służy? Który ocet owocowy jest najsmaczniejszy? Jakie właściwości zdrowotne posiada ocet owocowy? Odpowiedzi na te pytania poznali...
Mieszkańców obszaru LGD „ZIELONE SIOŁO” zapraszamy na bezpłatne szkolenie warsztatowe pn. „Przetwórstwo owoców w gospodarstwie domowym – produkcja octu owocowego”, które odbędzie...
W programie miedzy innymi: poznanie praktycznych aspektów gospodarki pasiecznej, rozwój pszczół jesienią spod budową pożytków miododajnych takich...
W piątek, 6 września br. w Starej Elektrowni w Ostrowi Mazowieckiej odbyła się pierwsza regionalna konferencja podsumowująca 20-lecie członkostwa...