Zapraszamy na warsztaty przetwórstwa owoców
Warsztaty „Pieczenia chleba na zakwasie” z cyklu „Mazowieckie Dobre Praktyki i Tradycje Kulinarne”
Jak upiec bochenek pachnącego, z chrupiącą skórką chleba? Wbrew pozorom, to nic trudnego. Przekonali się o tym uczestnicy szkolenia pn. „Mazowieckie...
„Chrońmy Pszczoły” – warsztaty z wychowankami Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Zuzeli
W dniu 22 listopada br. odbyły się kolejne warsztaty edukacyjno-plastyczne dla dzieci i młodzieży z cyklu „Chrońmy Pszczoły”. Tym razem gościliśmy w...
Zapraszamy do udziału w wizycie studyjnej na obszarze LGD „Zaścianek Mazowsza”
W związku z realizacją międzynarodowego projektu współpracy pn. „Partnerstwo na rzecz promocji tradycji i innowacji w rozwoju lokalnym” realizowanego w partnerstwie z LGD...
Zapraszamy do udziału w wizycie studyjnej na Litwie
W związku z zaproszeniem Stowarzyszenia „Meno Formos” z Wilna, w dniach 19-21 kwietnia 2023 r. organizujemy wyjazd na Litwę na wizytę studyjną na temat dobrych praktyk...
„Mazowieckie Dobre Praktyki” w Starym Lubiejewie
W dniu 24 października br. odbyło się kolejne szkolenie z cyklu „Mazowieckie Dobre Praktyki i Tradycje Kulinarne – mleko i jego przetwory”...
Serowarskie warsztaty w Małkini Górnej
Od kilku lat LGD „ZIELONE SIOŁO” współpracuje z Urzędem Marszałkowskim Województwa Mazowieckiego w ramach wspólnych działań...