Samorząd Województwa Mazowieckiego ogłosił XVII edycję Konkursu wiedzy w zakresie rolnictwa ekologicznego i produktu ekologicznego pn. „Smak ekologicznej żywności”. Konkurs składa się z dwóch etapów i trwa od 6 kwietnia 2021 r. do 30 września 2021 r. Celem Konkursu jest podniesienie świadomości ekologicznej z zakresu żywności ekologicznej, regionalnej, lokalnej oraz popularyzacja zdrowego odżywiania w połączeniu z rozwijaniem wrażliwości ekologicznej u dzieci.Szczegółowe informacje, w tym regulamin Konkursu oraz formularze zgłoszeniowe dostępne są na stronie: https://www.mazovia.pl/…/art,42,xvii-edycja-konkursu…
Zachęcamy szkoły podstawowe z obszaru LGD „ZIELONE SIOŁO”do udziału w Konkursie „Smak ekologicznej żywności”
Podobne artykuły w kategorii Aktualności
Ruszył nabór do projektu Sieć Liderek Wiejskich
Jeśli jesteś kobietą i aktywnie działasz w KGW, jesteś otwarta na nowe wyzwania, potrafisz czerpać korzyści ze współpracy oraz...
Kondolencje
Wdrażanie LSR w latach 2016-2023
W związku z obecnie zakończoną realizacją naborów wniosków o udzielenie wsparcia na wdrażanie operacjiw ramach Lokalnej Strategii Rozwoju na lata...
Warsztaty przetwórstwa owoców i produkcji cydru z cyklu „Mazowieckie Dobre Praktyki i Tradycje Kulinarne”
Jak powstaje cydr, z jakich odmian jabłek, co jest potrzebne do jego produkcji? – odpowiedzi na te pytania poznali uczestnicy...